Αρχική Σελίδα Νέα

2019 νέα ανάπτυξη εργαστηρίων σφράγισης

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Προοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Προοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τις λύσεις φορμών EMTS, αυτό εκτός από μας τόσο πολλή εργασία και κερδίστε περισσότερο κόστος, και ευχαριστίες για kelly τη σκληρή δουλειά, ευγενικά απόψεις.

—— Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία

Η καλή βοήθεια για EMTS μας δίνει τόσο πολλή πρόταση για τη λύση μας παραγωγών και σχεδίασης. Ξέρτε περισσότερων για τη νέα δομή σχεδίασης και πώς να τρέξει καλά.

—— Εμπειρογνώμονας λύσης φορμών

Ο αγαπητός Kelly, Ο Michael χρειάζεται ένα περαιτέρω uncoiler. Θα μπορούσατε να αγοράσετε το ίδιο uncoiler με την τελευταία φορά (PO-9827448) και να το στείλετε σε μας, παρακαλώ; Η αποστολή πρέπει να είναι θαλασσίως. Συνημμένος υπάρχει η διαταγή. Επιπλέον ο Michael ζητά ένα άλλο στοιχείο, θα μπορούσε εσείς παρακαλώ να ελέγξει την τιμή για

—— sa

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

2019 νέα ανάπτυξη εργαστηρίων σφράγισης

2019 νέα ανάπτυξη εργαστηρίων σφράγισης

Εξετάστε την επιχειρησιακή ανάγκη της επιχείρησής μας, έπρεπε να αναπτύξουμε ένα νέο εργαστήριο σφράγισης για τη σφράγιση. Είχε 6 110 τόνους Τύπου έφθασε αυτό το νέο εργαστήριο τον Ιούλιο. Όλη η παραγωγή σφράγισης θα πάει γρηγορότερα από πριν. Και 3 μηχανές Τύπου θα κινηθούν προς το σχεδιάζοντας τμήμα μας επίσης. Μπορεί να σιγουρευτεί ότι όλη η σχεδίαση μπορεί να είναι εγκαίρως όταν τελειώνει.

Χρόνος μπαρ : 2019-08-05 14:46:11 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kelly Lam

Τηλ.:: 86-138-6045-2810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)