Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜεταλλικά Σφράγιση Μέρη

Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου

Πιστοποίηση
Κίνα Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τις λύσεις φορμών EMTS, αυτό εκτός από μας τόσο πολλή εργασία και κερδίστε περισσότερο κόστος, και ευχαριστίες για kelly τη σκληρή δουλειά, ευγενικά απόψεις.

—— Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία

Η καλή βοήθεια για EMTS μας δίνει τόσο πολλή πρόταση για τη λύση μας παραγωγών και σχεδίασης. Ξέρτε περισσότερων για τη νέα δομή σχεδίασης και πώς να τρέξει καλά.

—— Εμπειρογνώμονας λύσης φορμών

Ο αγαπητός Kelly, Ο Michael χρειάζεται ένα περαιτέρω uncoiler. Θα μπορούσατε να αγοράσετε το ίδιο uncoiler με την τελευταία φορά (PO-9827448) και να το στείλετε σε μας, παρακαλώ; Η αποστολή πρέπει να είναι θαλασσίως. Συνημμένος υπάρχει η διαταγή. Επιπλέον ο Michael ζητά ένα άλλο στοιχείο, θα μπορούσε εσείς παρακαλώ να ελέγξει την τιμή για

—— sa

Είμαι Online Chat Now

Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου

Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου
Progressive Rivet Press Dies Punch One Brass Part Brass Material 0.5mm Thickness
Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου

Μεγάλες Εικόνας :  Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Xiamen.China
Μάρκα: METS
Αριθμό μοντέλου: P001
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση χωρίς ανάγκη του υποκαπνισμού
Χρόνος παράδοσης: 7days-35days
Όροι πληρωμής: TT, LC
Δυνατότητα προσφοράς: 25 σύνολα το μήνα

Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου

περιγραφή
Υλικό: ορείχαλκος Τύπος κύβου: Προοδευτικός κύβος
Κοιλότητα: Μια σειρά Υλικό:: γαλβανισμένο πιάτο, χαλκός
Πάχος: 0.5mm Ακρίβεια: 0.001mm
Υψηλό φως:

progressive die stamping

,

metal press dies

 

Ένας προοδευτικός κύβος καρφώματος για τη διάτρηση ένας μέρος ορείχαλκου και κάρφωμα ενός μικρού μέρους

 

 

Ικανότητα σφράγισης

Α: Η ελάχιστη πίσσα: 0.5mm

Β: Υψηλότερη ταχύτητα σφράγισης: 600SPM/min ή περισσότεροι

Γ: Ακρίβεια: ±0.003mm

Δ: Ποσοστό διαμέτρου και πάχους 0.85:1 τρυπών

Ε: Σφραγίζοντας υλικό πάχος: 0.052.0mm

Φ: μηά ή λιγότερη απώλεια υλικής χρήσης.

 

Η υπηρεσία μας

Punching σχέδιο και διαδικασία κύβων.

Punching ο κύβος για την οικιακή συσκευή, punching ο κύβος για την οδηγημένη ελαφριά ασπίδα, punching ο κύβος για την ηλεκτρονική βιομηχανία, η ηλεκτρονική και οι συσκευές etc.METS είναι επαγγελματικός κατασκευαστής σφραγίζοντας κύβων μετάλλων.

Με βάση περισσότερο από 10 έτη ανάπτυξης, που υποστηρίζονται με, Ε&Α, φόρμα και μέρη, μέσω της ολοκλήρωσης της σφράγισης κύβων ακρίβειας, υλικό, συνέλευση, παρέχουμε πάντα τις ενσωματωμένες λύσεις για τους πελάτες. Η επιχείρησή μας έχει την ικανότητα της μεγάλης φόρμας επεξεργαμένος στη μηχανή, μεγάλη διαμόρφωση μερών.

Στο μέλλον 10 έτη, θα ενισχύσουμε περαιτέρω την ανάπτυξη της φόρμας ακρίβειας, έξοχο υλικό, και θα καταβάλουμε περαιτέρω προσπάθεια να καλύψουμε τις απαιτήσεις των πελατών, για να βελτιώσουμε τη συνθετική υπηρεσία της επιχείρησής μας.

 

Οι πελάτες μας προέρχονται από την Αγγλία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, γερμανικά, τον Καναδά, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, Unraine, την Ινδία, τη Βραζιλία, Janpan, τη Νότια Κορέα, την Τουρκία, την Αίγυπτο, τη Νότια Αφρική, κ.λπ.

 

Το κάρφωμα του κύβου είναι ένας εύρωστος και ελκυστικός τρόπος να γίνει ένα μέρος ενώνει στο μέταλλο συνήθειας. Αυτή η σχεδίαση προσθέτει έναν δομένος δίσκο. Τα κεντρικά μικρά μέρη θα είναι στον προοδευτικό κύβο από το δομένος δίσκο. Εδώ θα βρείτε τα εργαλεία ότι αυτού του καρφώματος είναι εύκολο κάρφωμα και η ταχύτητα είναι πολύ γρήγορη, neerly 120ps/munite.

 

Εδώ στο ακρίβεια-εργαλείο METS είναι ο στόχος μας για να σχεδιάσει και να χτίσει τους σύνθετους κύβους μας για να υπερβεί 100 κτυπήματα ανά λεπτό για να υποστηρίξει την παραγωγή μεγάλης ποσότητας. Μπορούμε να επιτύχουμε αυτό με να ενσωματώσουμε τους αισθητήρες και άλλα εξαρτήματα για να προστατεύσουμε τον κύβο από τη ζημία. Το κύκλος ζωών λαμβάνεται πάντα υπόψη κατά το σχεδιασμό και την οικοδόμηση της σύνθετης σχεδίασης κύβων μας. Μπορούμε να χτίσουμε τον κύβο για να σφραγίσουμε το μέρος στην ακρίβεια που χρειάζεστε.

Τα μέρη παράγονται όταν οι ωθήσεις συστημάτων τροφών (απόθεμα λουρίδων ή σπειρών) της πρώτης ύλης στο σύνθετο κύβο σε κάθε κτύπημα ή ανακυκλώστε ένα τελειωμένο επίπεδο μέρος ή απελευθέρωσε από την πρώτη ύλη. Το ποσοστό τροφών του υλικού καθορίζεται από το μέγεθος του μέρους. Τα μεγαλύτερα μέρη χρειάζονται περισσότερο χρόνο να βγααλθεί ο κύβος, όπου τα μικρότερα μέρη βγαίνουν πιό γρήγορα να επιτρέψουν των γρηγορότερων χρόνων εκτέλεσης. Χαρακτηριστικά, οι σύνθετοι κύβοι δεν απαιτούν έναν κομμένο σταθμό επειδή τα μέρη είναι κατευθείαν από τη λουρίδα, αλλά πολλές φορές προστίθεται για να βοηθήσει να διαχειριστεί το υλικό απορρίματος. Τα τελειωμένα μέρη θα αφαιρεθούν από τον κύβο από knock-out και θα πέσουν επάνω σε μια υδατόπτωση ή έναν ολισθαίνοντα ρυθμιστή όπου ρέουν στο δοχείο συλλογής. Το απόρριμα θα βγεί τον κύβο με μορφή λουρίδων ή με μορφή κομματιού ανάλογα με εάν έχετε περιλάβει έναν κομμένο απόρριμα σταθμό. Το απόρριμα μπορεί να συλλεχθεί στα δοχεία ή τις χοάνες στο τέλος εξόδων του κύβου

Υποστηρίγματα (υπολογιστής & να τοποθετήσει). Υποστηρίγματα για τις διάφορες εφαρμογές υπολογιστών. Υποστηρίγματα υπολογιστών καρτών PC - διάφορα σχέδια προτύπων και συνήθειας Τοποθετώντας τα υποστηρίγματα - που περάστηκαν κλωστή και το μη που περάστηκαν κλωστή ύφος όλα θα μπορούσε να τρυπήσει με διατρητική μηχανή στο εργοστάσιό μας.

 

Σχεδιάγραμμα Α Tool&Die

Πάχος μερών 0.52mm
Ανταλλακτικά για τους κύβους και τις παρεμβολές Δεχτείτε JIS, AISI, πρότυπα DIN. Από MISUMI, η ΔΙΆΤΡΗΣΗ, φορμάρει τον κύριο, LKM σε DANLY, ΙΝΟ, Τύπος Dyton και ούτω καθεξής
Τύπος κύβων Προοδευτικός κύβος βαθιών σχεδίων, προοδευτικό εργαλείο, κύβος διαμόρφωσης σφράγισης, σύνθετος κύβος, ect.
Υλικό κύβων YG15, YG20, DC53, SKH-9, SKH51, SKD11, D2,
Χρήση κύβων Εγχώρια συσκευή (αυτοκίνητα μέρη, μέρη οικιακών μετάλλων, ηλεκτρικά μέρη μετάλλων, μέρη τελικών φραγμών)
Υλικό μερών Ελασματοποιημένος εν ψυχρώ χάλυβας, ανοξείδωτο, χαλκός, αργίλιο
Εξοπλισμός μηχανημάτων Άλεση, λείανση, CNC, EDM, WEDM, που διαμορφώνει τη μηχανή, επίπεδη άλεση ακρίβειας, Punching μηχανή,
Ακρίβεια κύβων Υψηλή ακρίβεια που επεξεργάζεται στη μηχανή, ελάχιστο 0.003mm
Η δοκιμή πιέζει έξω 25~180T
Πρώτο δοκιμαστικό δείγμα 10 σύνολα ελεύθερος

 

Δεχόμαστε το οποιοδήποτε αίτημά σας στην αποστολή. Αεροπορικώς, θαλασσίως, και από σαφή είναι αποδεκτός.

  Από σαφή Αεροπορικώς Θαλασσίως
Δυτική Ευρώπη 3-5 ημέρες 4-6 ημέρες 22-30days
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ &Canada 3-4days 5-6 ημέρες 16-27days
Νότια Ασία 3-5 ημέρες 3-7 ημέρες 12-20 ημέρες
Japan&South Κορέα 2-3 ημέρες 3-4 ημέρες 10-13 ημέρες
Ρωσία - - 30-40 ημέρες
 

 

Συσκευασία:

Πρώτο τύλιγμα βημάτων από την ταινία PE σε αντιοξειδωτικό.

Δεύτερη ξύλινη περίπτωση χωρίς ανάγκη του υποκαπνισμού. Ή ως σας που απαιτείται.

 

FAQ

Q: Ποια είναι η ικανότητα κατασκευής σας;
- Χρησιμοποιούμε Sodick/Charmilles στα ένθετα κύβων frabricate, διάσταση που μπορούμε να κάνουμε είμαστε +/--0.002mm.

Q: Μπορείτε να κάνετε όλες τις διαστάσεις είστε σύμφωνα με το σχέδιο/τα δείγματά μας;
- Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι διαστάσεις γίνονται σύμφωνα με το σχέδιο/το δείγμα σας. Παρακαλώ παρατηρήστε εκείνη η ανοχή διάστασης μπορούμε να κάνουμε είναι +/--0.003mm.

Q: Ο κύβος σφράγισης ταιρίαξε για τη μηχανή Τύπου μου;
- Ο κύβος σφράγισης γίνεται σύμφωνα με την προδιαγραφή της μηχανής Τύπου σας. Πριν από την έναρξη που κάνει τα μέρη κύβων, θα στείλουμε το σχέδιο για την έγκρισή σας.

Q: Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας συγκρίνει με άλλου προμηθευτή στην αγορά;
- Σφραγίζουμε το εργοστάσιο, έχουμε μια ομάδα περιέχουμε το σχέδιο κύβων, την παραγωγή, την παραγωγή συντήρησης και σφράγισης. Ξέρουμε πόσο σημαντικός η καλή φόρμα για τη σφράγιση της παραγωγής.

- Όλοι οι μηχανικοί μας είναι με περισσότερο από 10 έτη εργασιακής πείρας. Είναι επαγγελματικότεροι στον τομέα σφράγισης ακρίβειας.

- Όλα τα μέρη κύβων που κάναμε είναι από το καλώδιο EDM χαμηλής ταχύτητας, μπορούν να εγγυηθούν τη διάσταση. Πολλοί από τους το κάνουν από το καλώδιο EDM EDM/fast-ταχύτητας καλωδίων μέσος-ταχύτητας

 

Για να πάρετε τη γρήγορη απάντηση, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ταχυδρομικώς άμεσα

Q: Πώς μπορώ να πάρω την αναφορά γρήγορα
Α: Παρακαλώ στείλετε την έρευνα και τις τεχνικές λεπτομέρειές σας οι πωλήσεις που μας Consultand θα σας έρθουν σε επαφή με 24 στον επιχειρησιακό χρόνο.
Q: Πώς μπορώ να πάρω τη τεχνική υποστήριξη από σας όταν σχεδιάζουμε ένα νέο προϊόν;
Α: Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με το ίδιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα υπάρξει ένας αποκλειστικός μηχανικός διαθέσιμος για σας.
Q: Πώς μπορώ να σας έρθω σε επαφή με όταν έχω κάποια πρόταση για τα προϊόντα ή την υπηρεσία σας;
Α: Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο. Θα συνεχίσουμε την πρότασή σας και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να σας καταστήσουμε ικανοποιώ?.

 

Ο κύβος σφράγισης παρουσιάζει:

Οι προοδευτικοί κύβοι Τύπου καρφιών τρυπούν ένα υλικό 0.5mm μερών ορείχαλκου με διατρητική μηχανή πάχος ορείχαλκου 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: kelly

Τηλ.:: +8613860452810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!