Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης

Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Προοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Προοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τις λύσεις φορμών EMTS, αυτό εκτός από μας τόσο πολλή εργασία και κερδίστε περισσότερο κόστος, και ευχαριστίες για kelly τη σκληρή δουλειά, ευγενικά απόψεις.

—— Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία

Η καλή βοήθεια για EMTS μας δίνει τόσο πολλή πρόταση για τη λύση μας παραγωγών και σχεδίασης. Ξέρτε περισσότερων για τη νέα δομή σχεδίασης και πώς να τρέξει καλά.

—— Εμπειρογνώμονας λύσης φορμών

Ο αγαπητός Kelly, Ο Michael χρειάζεται ένα περαιτέρω uncoiler. Θα μπορούσατε να αγοράσετε το ίδιο uncoiler με την τελευταία φορά (PO-9827448) και να το στείλετε σε μας, παρακαλώ; Η αποστολή πρέπει να είναι θαλασσίως. Συνημμένος υπάρχει η διαταγή. Επιπλέον ο Michael ζητά ένα άλλο στοιχείο, θα μπορούσε εσείς παρακαλώ να ελέγξει την τιμή για

—— sa

Είμαι Online Chat Now

Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο

Κίνα Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο προμηθευτής
Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο προμηθευτής Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο προμηθευτής Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο προμηθευτής Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο προμηθευτής Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο προμηθευτής Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Xiamen.China
Μάρκα: METS

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση χωρίς ανάγκη του υποκαπνισμού
Χρόνος παράδοσης: 7days-35days
Όροι πληρωμής: TT, LC
Δυνατότητα προσφοράς: 25 σύνολα το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος κύβου: προοδευτικός κύβος Υλικό: ανοξείδωτο 317
Mould Ζωή: 1000 εκατομμύριο φορές των κτυπημάτων Δύναμη Τύπου: 45ton
Ανοχή: ±0.2mm Κύριο υλικό σχεδίασης: DC53
Ακρίβεια: 0.05mm Κοιλότητα: Υπόλοιπος κόσμος τρία
Πάχος: 1.5mm τρόπος επεξεργασίας: WEDM

Υψηλό πρότυπο για τον κύβο σφράγισης, προοδευτικός κύβος πλυντηρίων πλήκτρων διαστήματος ρύθμισης

 
Η σφράγιση μετάλλων περιλαμβάνει ποικίλο μέταλλο σε φύλλα διαμορφώνοντας τις διαδικασίες παραγωγής, όπως punching χρησιμοποιώντας έναν Τύπο μηχανών ή σφραγίζοντας τον Τύπο, απαλοιφή, αποτυπώνοντας σε ανάγλυφο, κάμπτοντας, βάζοντας φλάντζα, και πλάθοντας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ενιαία σκηνική λειτουργία όπου κάθε κτύπημα του Τύπου παράγει την επιθυμητή μορφή στο μέρος μετάλλων φύλλων, ή θα μπορούσε να εμφανιστεί μέσω μιας σειράς σταδίων.
 

Η σύνθετη σφράγιση κύβων είναι η διαδικασία όπου ο κύβος χωρίζει ή κενά το μέρος από μια λουρίδα χάλυβα σε ένα κτύπημα. Ένας σύνθετος κύβος θα εκτελέσει τις πολλαπλάσιες περικοπές ή τις διατρήσεις σε ένα κτύπημα, σε σύγκριση με τα πολλαπλάσια κτυπήματα. Αυτό είναι μια πολύ οικονομικώς αποδοτική μέθοδος για το μέσο στα μέρη μεγάλης ποσότητας κρατώντας τις δαπάνες εργασίας και κύβων χαμηλά. Οι σύνθετοι κύβοι χρησιμοποιούνται συχνά στα απλούστερα επίπεδα μέρη γραμματοσήμων όπως τα πλυντήρια.

Εδώ στο ακρίβεια-εργαλείο METS είναι ο στόχος μας για να σχεδιάσει και να χτίσει τους σύνθετους κύβους μας για να υπερβεί 100 κτυπήματα ανά λεπτό για να υποστηρίξει την παραγωγή μεγάλης ποσότητας. Μπορούμε να επιτύχουμε αυτό με να ενσωματώσουμε τους αισθητήρες και άλλα εξαρτήματα για να προστατεύσουμε τον κύβο από τη ζημία. Το κύκλος ζωών λαμβάνεται πάντα υπόψη κατά το σχεδιασμό και την οικοδόμηση της σύνθετης σχεδίασης κύβων μας. Μπορούμε να χτίσουμε τον κύβο για να σφραγίσουμε το μέρος στην ακρίβεια που χρειάζεστε.

Τα μέρη παράγονται όταν οι ωθήσεις συστημάτων τροφών (απόθεμα λουρίδων ή σπειρών) της πρώτης ύλης στο σύνθετο κύβο σε κάθε κτύπημα ή ανακυκλώστε ένα τελειωμένο επίπεδο μέρος ή απελευθέρωσε από την πρώτη ύλη. Το ποσοστό τροφών του υλικού καθορίζεται από το μέγεθος του μέρους. Τα μεγαλύτερα μέρη χρειάζονται περισσότερο χρόνο να βγααλθεί ο κύβος, όπου τα μικρότερα μέρη βγαίνουν πιό γρήγορα να επιτρέψουν των γρηγορότερων χρόνων εκτέλεσης. Χαρακτηριστικά, οι σύνθετοι κύβοι δεν απαιτούν έναν κομμένο σταθμό επειδή τα μέρη είναι κατευθείαν από τη λουρίδα, αλλά πολλές φορές προστίθεται για να βοηθήσει να διαχειριστεί το υλικό απορρίματος. Τα τελειωμένα μέρη θα αφαιρεθούν από τον κύβο από knock-out και θα πέσουν επάνω σε μια υδατόπτωση ή έναν ολισθαίνοντα ρυθμιστή όπου ρέουν στο δοχείο συλλογής. Το απόρριμα θα βγεί τον κύβο με μορφή λουρίδων ή με μορφή κομματιού ανάλογα με εάν έχετε περιλάβει έναν κομμένο απόρριμα σταθμό. Το απόρριμα μπορεί να συλλεχθεί στα δοχεία ή τις χοάνες στο τέλος εξόδων του κύβου

 

Ικανότητα κύβων σφράγισης μετάλλων

 

· Ανοχή ενθέτων κύβων: +/--0.005mm

 

· Ταχύτητα σφράγισης: 1000SPM/min

 

· Ζωή σχεδίασης: 50-300 εκατομμύριο φορές

 

Το ακρίβεια-εργαλείο METS χρησιμοποιεί ποικίλο 2$ο και τρισδιάστατο λογισμικό CAD/εκκέντρων που αναπτύσσει, που σχεδιάζει, και που προγραμματίζει το σχεδιάγραμμα των κύβων μας. (δείτε κατωτέρω για τον πλήρεις κατάλογο & τις λεπτομέρειες λογισμικού). Έχουμε τους πόρους για να χτίσουμε έναν κύβο για οποιαδήποτε εφαρμογή. Όταν οι υψηλές εντάσεις της παραγωγής αναμένονται, μπορούμε να χτίσουμε ένα αξιόπιστο εργαλείο με μακροζωία στο μυαλό. Μπορούμε επίσης να παραγάγουμε τα χαμηλού κόστους εργαλεία για τις εφαρμογές διαμόρφωσης πρωτοτύπου και δειγματοληψίας. Η προστασία κύβων είναι πάντα στο μυαλό μας, και το ακρίβεια-εργαλείο DACO μπορεί να ενσωματώσει τους αισθητήρες που θα βοηθήσουν να αποτρέψουν τη δαπανηρή ζημία στον κύβο.

Σφραγισμένα μέταλλο μέρη & συστατικά

Σφραγίζουμε τα μέρη μετάλλων που κυμαίνονται από τα μικρά μέρη ακρίβειας, όπως ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός και τα μουσικά όργανα, ως τα μεγάλα τμήματα ακρίβειας, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού επεξεργασίας και των αρχιτεκτονικών συστατικών που είναι διακοσμητικά και λειτουργικά. Η ολοκαίνουργια σφράγιση έχει την ικανότητα να εργαστεί σε ποσότητες από τα τρεξίματα πρωτοτύπων στα πλήρη τρεξίματα παραγωγής.

Το πάχος αποθεμάτων μας για τις σειρές σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων μας από 0.01mm σε 2mm και το πλάτος αποθεμάτων κυμαίνεται από 10mm ως 1000mm με τις pre-plated και επιλογές λήξης. Εργαζόμαστε επίσης με μια πλήρη σειρά των υλικών για να προσφέρουμε στους πελάτες μια μεγάλη επιλογή στις προδιαγραφές, που περιλαμβάνει:

Χάλυβας
Αργίλιο
Ανοξείδωτο
Πλαστικά
Χαλκός
Ορείχαλκος
Μέταλλα ειδικότητας

 

Πώς να αρχίσει μια νέα επιχείρηση φορμών; 

1. Απόσπασμα Σύμφωνα με τα δείγματα/εικόνα/σχέδιο, σχέδιο και προδιαγραφή 2/3d
 
2. Συζήτηση Πυρήνας φορμών/υλικό βάσεων, αριθμός κοιλοτήτων, τύπος δρομέων, τιμή, πληρωμή, κ.λπ.
 
3. Pi Έγκριση για όλους τους όρους
 
4. Κατάθεση 50% από T/T
 
5. Σχέδιο προϊόντων Ο μηχανικός μας θα ελέγξει το σχέδιο προϊόντων, και θα πάρει τους αδικαιολόγητους όρους
 
6. Σχέδιο φορμών Ο μηχανικός μας θα κάνει DFM και θα στείλει PPT στους πελάτες για την έγκριση
 
7. Παραγωγή φορμών Αρχίζουμε να κάνουμε τη φόρμα αφότου επιβεβαίωσαν οι πελάτες το σχέδιο
 
8. Δοκιμή φορμών Θα εκφράσουμε τα δοκιμαστικά δείγματα στους πελάτες από DHL για την επιβεβαίωση
 
9. Επισκευή φορμών Θα τροποποιήσουμε τη φόρμα σύμφωνα με του πελάτη ανατροφοδοτούμε
   
10. Έγκριση φορμών Εκφράστε τα δοκιμαστικά δείγματα από DHL πάλι μέχρι την έγκριση προϊόντων
 
11. Ισορροπήστε την πληρωμή 50% από T/T πριν από την παράδοση
 
12. Παράδοση Η παράδοση αεροπορικώς τη θάλασσα ή, όλα τα έγγραφα ως πελάτη απαίτησε

 

Δεχόμαστε το οποιοδήποτε αίτημά σας στην αποστολή. Αεροπορικώς, θαλασσίως, και από σαφή είναι αποδεκτός. 

  Από σαφή Αεροπορικώς Θαλασσίως
Δυτική Ευρώπη 3-5 ημέρες 4-6 ημέρες 22-30days
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ &Canada 3-4days 5-6 ημέρες 16-27days
Νότια Ασία 3-5 ημέρες 3-7 ημέρες 12-20 ημέρες
Japan&South Κορέα 2-3 ημέρες 3-4 ημέρες 10-13 ημέρες
Ρωσία - - 30-40 ημέρες
 

 

Συσκευασία:

Πρώτο τύλιγμα βημάτων από την ταινία PE σε αντιοξειδωτικό.

Δεύτερη ξύλινη περίπτωση χωρίς ανάγκη του υποκαπνισμού. Ή ως σας που απαιτείται.

 

 

FAQ

Q: Ποια είναι η ικανότητα κατασκευής σας;
- Χρησιμοποιούμε Sodick/Charmilles στα ένθετα κύβων frabricate, διάσταση που μπορούμε να κάνουμε είμαστε +/--0.002mm.

Q: Μπορείτε να κάνετε όλες τις διαστάσεις είστε σύμφωνα με το σχέδιο/τα δείγματά μας;
- Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι διαστάσεις γίνονται σύμφωνα με το σχέδιο/το δείγμα σας. Παρακαλώ παρατηρήστε εκείνη η ανοχή διάστασης μπορούμε να κάνουμε είναι +/--0.003mm.

Q: Ο κύβος σφράγισης ταιρίαξε για τη μηχανή Τύπου μου;
- Ο κύβος σφράγισης γίνεται σύμφωνα με την προδιαγραφή της μηχανής Τύπου σας. Πριν από την έναρξη που κάνει τα μέρη κύβων, θα στείλουμε το σχέδιο για την έγκρισή σας.

Q: Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας συγκρίνει με άλλου προμηθευτή στην αγορά;
- Σφραγίζουμε το εργοστάσιο, έχουμε μια ομάδα περιέχουμε το σχέδιο κύβων, την παραγωγή, την παραγωγή συντήρησης και σφράγισης. Ξέρουμε πόσο σημαντικός η καλή φόρμα για τη σφράγιση της παραγωγής.

- Όλοι οι μηχανικοί μας είναι με περισσότερο από 10 έτη εργασιακής πείρας. Είναι επαγγελματικότεροι στον τομέα σφράγισης ακρίβειας.

- Όλα τα μέρη κύβων που κάναμε είναι από το καλώδιο EDM χαμηλής ταχύτητας, μπορούν να εγγυηθούν τη διάσταση. Πολλοί από τους το κάνουν από το καλώδιο EDM EDM/fast-ταχύτητας καλωδίων μέσος-ταχύτητας

 

Ο κύβος σφράγισης παρουσιάζει:

Προοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτοΠροοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτοΠροοδευτικοί αυτοκίνητοι κύβοι σφράγισης που ρυθμίζουν τα πλυντήρια 317 πλήκτρων διαστήματος ανοξείδωτο

 


 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: kelly

Τηλ.:: +8613860452810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα