Αρχική Σελίδα Νέα

Αυτό που είναι μέταλλο σφραγίζοντας τους τύπους ν κύβων σφράγισης-Από «τον ΟΔΗΓΌ " ESI ΣΧΕΔΊΟΥ ΣΦΡΆΓΙΣΗΣ METAL

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Προοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Προοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τις λύσεις φορμών EMTS, αυτό εκτός από μας τόσο πολλή εργασία και κερδίστε περισσότερο κόστος, και ευχαριστίες για kelly τη σκληρή δουλειά, ευγενικά απόψεις.

—— Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία

Η καλή βοήθεια για EMTS μας δίνει τόσο πολλή πρόταση για τη λύση μας παραγωγών και σχεδίασης. Ξέρτε περισσότερων για τη νέα δομή σχεδίασης και πώς να τρέξει καλά.

—— Εμπειρογνώμονας λύσης φορμών

Ο αγαπητός Kelly, Ο Michael χρειάζεται ένα περαιτέρω uncoiler. Θα μπορούσατε να αγοράσετε το ίδιο uncoiler με την τελευταία φορά (PO-9827448) και να το στείλετε σε μας, παρακαλώ; Η αποστολή πρέπει να είναι θαλασσίως. Συνημμένος υπάρχει η διαταγή. Επιπλέον ο Michael ζητά ένα άλλο στοιχείο, θα μπορούσε εσείς παρακαλώ να ελέγξει την τιμή για

—— sa

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Αυτό που είναι μέταλλο σφραγίζοντας τους τύπους ν κύβων σφράγισης-Από «τον ΟΔΗΓΌ " ESI ΣΧΕΔΊΟΥ ΣΦΡΆΓΙΣΗΣ METAL

Αυτό που είναι μέταλλο σφραγίζοντας τους τύπους ν κύβων σφράγισης-Από «τον ΟΔΗΓΌ " ESI ΣΧΕΔΊΟΥ ΣΦΡΆΓΙΣΗΣ METAL

» Τι είναι μέταλλο σφραγίζοντας;

Τι το μέταλλο σφραγίζει;

Τα βασικά της σφράγισης μετάλλων

Η σφράγιση μετάλλων είναι μια διαδικασία παραγωγής που χρησιμοποιείται για να μετατρέψει τα επίπεδα φύλλα μετάλλων στις συγκεκριμένες μορφές. Είναι μια σύνθετη διαδικασία που μπορεί να περιλάβει διάφορο μέταλλο διαμορφώνοντας τις τεχνικές — απαλοιφή, punching, κάμπτοντας και διαπεραστικός, για να ονομάσει μερικών.

Υπάρχουν χιλιάδες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ που προσφέρουν τις σφραγίζοντας υπηρεσίες μετάλλων για να παραδώσουν τα συστατικά για τις βιομηχανίες στις αυτοκίνητες, αεροδιαστημικές, ιατρικές, και άλλες αγορές. Δεδομένου ότι οι παγκόσμιες αγορές εξελίσσονται, υπάρχει μια κλιμακωμένη ανάγκη για τις γρήγορα-παραχθείσες μεγάλες ποσότητες των σύνθετων μερών.

Η σφράγιση μετάλλων είναι μια γρήγορη και οικονομικώς αποδοτική λύση για αυτήν την ανάγκη κατασκευής μεγάλης ποσότητας. Οι κατασκευαστές που χρειάζονται τα μέρη μετάλλων που σφραγίζονται για ένα πρόγραμμα ψάχνουν γενικά τρεις σημαντικές ιδιότητες:

 • Υψηλός - ποιότητα το /durability
 • Χαμηλότερο κόστος
 • Γρήγορος χρόνος ανακύκλωσης

Ο ακόλουθος οδηγός επεξηγεί τις καλύτερες πρακτικές και τους τύπους που υιοθετούνται συνήθως στη διαδικασία σχεδίου σφράγισης μετάλλων και περιλαμβάνει τις άκρες για να ενσωματώσει τις τέμνουσες εκτιμήσεις δαπανών στα μέρη.

Βασικά σφράγισης

Η σφράγιση — επίσης αποκαλούμενη πιέζοντας — περιλαμβάνει την τοποθέτηση του μετάλλου επίπεδων φύλλων, με είτε τη σπείρα είτε κενή μορφή, σε έναν σφραγίζοντας Τύπο. Στον Τύπο, μια επιφάνεια εργαλείων και κύβων διαμορφώνει το μέταλλο στην επιθυμητή μορφή. Punching, απαλοιφή, κάμπτοντας, πλάθοντας, αποτυπώνοντας σε ανάγλυφο, και βάζοντας φλάντζα είναι όλες οι τεχνικές σφράγισης που χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν το μέταλλο.

Προτού να μπορέσει να διαμορφωθεί το υλικό, οι σφραγίζοντας επαγγελματίες πρέπει να σχεδιάσουν τη σχεδίαση μέσω CAD/CAM της τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής. Αυτά τα σχέδια πρέπει να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερα να εξασφαλίσουν κάθε διάτρηση και να κάμψουν διατηρούν την κατάλληλη εκκαθάριση και, επομένως, τη βέλτιστη ποιότητα μερών. Ένα ενιαίο τρισδιάστατο πρότυπο εργαλείων μπορεί να περιέχει τις εκατοντάδες των μερών, έτσι η διαδικασία σχεδίου είναι συχνά αρκετά σύνθετη και χρονοβόρα.

Μόλις καθιερωθεί το σχέδιο του εργαλείου, ένας κατασκευαστής μπορεί να χρησιμοποιήσει ποικίλη κατεργασία, τη λείανση, το καλώδιο EDM και άλλες κατασκευαστικές υπηρεσίες για να ολοκληρώσει την παραγωγή του.

Τύποι σφραγίσεων μετάλλων

Υπάρχουν τρεις σημαντικοί τύποι τεχνικών σφράγισης μετάλλων: προοδευτικός, fourslide και κοιλάνετε.

Προοδευτική σφράγιση κύβων

Η προοδευτική σφράγιση κύβων χαρακτηρίζει διάφορους σταθμούς, κάθε ένας με μια μοναδική λειτουργία. Προοδευτική σφράγιση κύβωνΚατ' αρχάς, το μέταλλο λουρίδων είναι feds μέσω ενός προοδευτικού σφραγίζοντας Τύπου. Η λουρίδα ξετυλίγει σταθερά από μια σπείρα και στον Τύπο κύβων, όπου κάθε σταθμός στο εργαλείο κατόπιν εκτελεί μια διαφορετική περικοπή, μια διάτρηση, ή μια κάμψη. Οι ενέργειες κάθε διαδοχικού σταθμού προσθέτουν επάνω στην εργασία των προηγούμενων σταθμών, με συνέπεια ένα ολοκληρωμένο μέρος.αυτό που είναι σφράγιση μετάλλων

Ένας κατασκευαστής να πρέπει επανειλημμένα να αλλάξει το εργαλείο σε έναν ενιαίο Τύπο ή να καταλάβει διάφορους Τύπους, κάθε ένας που εκτελεί μια δράση που απαιτήθηκε για ένα ολοκληρωμένο μέρος. Ακόμη και χρησιμοποιώντας τους πολλαπλάσιους Τύπους, οι δευτεροβάθμιες επεξεργαμένος στη μηχανή υπηρεσίες έπρεπε συχνά για να ολοκληρώσουν αληθινά ένα μέρος. Για το λόγο αυτό, η προοδευτική σφράγιση κύβων είναι η ιδανική λύση για τα μέρη μετάλλων με τη σύνθετη γεωμετρία που συναντιέται:

 • Γρηγορότερη ανακύκλωση
 • Χαμηλότερο κόστος εργασίας
 • Πιό σύντομο μήκος τρεξίματος
 • Υψηλότερη επανάληψη

Σφράγιση Fourslide

Το Fourslide, ή η πολυ-φωτογραφική διαφάνεια, περιλαμβάνει οριζόντια ευθυγράμμιση και τέσσερις διαφορετικές φωτογραφικές διαφάνειες με άλλα λόγια, τέσσερα εργαλεία χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα για να διαμορφώσουν το κομμάτι προς κατεργασία. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τις περίπλοκες περικοπές και τις σύνθετες κάμψεις να αναπτύξει ακόμη και τα πιό σύνθετα μέρη.


Η σφράγιση μετάλλων Fourslide μπορεί να προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα πέρα από τον παραδοσιακό Τύπο που σφραγίζει που τον κάνουν μια ιδανική επιλογή για πολλές εφαρμογές. Μερικά από αυτά τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 

 • Μεταβλητότητα για τα πιό σύνθετα μέρη
 • Περισσότερη ευελιξία για τις αλλαγές σχεδίου

Όπως το όνομά του υπονοεί, ένα fourslide έχει τέσσερις φωτογραφικές διαφάνειες — σημαίνοντας ότι μέχρι τέσσερα διαφορετικά εργαλεία, ένα ανά φωτογραφική διαφάνεια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτύχουν τις πολλαπλάσιες κάμψεις ταυτόχρονα. Σαν υλικές τροφές σε ένα fourslide, κάμπτεται στη γρήγορη διαδοχή από κάθε άξονα που είναι εξοπλισμένος με ένα εργαλείο.

Κοιλάνετε τη σφράγιση

Το βαθύ σχέδιο περιλαμβάνει το τράβηγμα ενός κενού μετάλλων φύλλων στον κύβο μέσω μιας διάτρησης, διαμορφώνοντας το σε μια μορφή. Η μέθοδος αναφέρεται ως «βαθύ σχέδιο» όταν υπερβαίνει το βάθος του συρμένου μέρους τη διάμετρό του. Αυτός ο τύπος διαμόρφωσης είναι ιδανικός για τη δημιουργία των συστατικών που χρειάζονται διάφορες σειρές διαμέτρων και είναι μια οικονομικώς αποδοτική εναλλακτική λύση στη στροφή των διαδικασιών, οι οποίες απαιτούν χαρακτηριστικά περισσότερες πρώτες ύλες. Οι κοινές αιτήσεις και τα προϊόντα που υποβάλλονται από το βαθύ σχέδιο περιλαμβάνουν:

 • Αυτοκίνητα συστατικά
 • Μέρη αεροσκαφών
 • Ηλεκτρονικοί ηλεκτρονόμοι
 • Εργαλεία και cookware

Βραχυπρόθεσμη σφράγιση

Η βραχυπρόθεσμη σφράγιση μετάλλων απαιτεί τις ελάχιστες δαπάνες σχεδίασης upfront και μπορεί να είναι μια ιδανική λύση για τα πρωτότυπα ή τα μικρά προγράμματα. Αφότου δημιουργείται το κενό, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό τμημάτων σχεδίασης συνήθειας και ο κύβος παρεμβάλλει για να κάμψει, να τρυπήσει ή να τρυπήσει το μέρος με διατρητική μηχανή. Η συνήθεια που διαμορφώνει τις διαδικασίες και το μικρότερο μέγεθος τρεξίματος μπορεί να οδηγήσει σε μια υψηλότερη δαπάνη ανά-κομματιού, αλλά η απουσία δαπανών σχεδίασης μπορεί να κάνει βραχυπρόθεσμο οικονομικά πιό αποδοτικό για πολλά προγράμματα, ειδικά εκείνοι που απαιτεί τη γρήγορη ανακύκλωση.

Κατασκευή των εργαλείων για

Υπάρχουν διάφορα βήματα στην παραγωγή της σφράγισης μετάλλων. Το πρώτο βήμα σχεδιάζει και κατασκευάζει το πραγματικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει το προϊόν.

Ρίξτε μια ματιά στο πώς αυτό το αρχικό εργαλείο δημιουργείται: Σχεδιάγραμμα & σχέδιο λουρίδων αποθεμάτων: Οι χρήσεις σχεδιαστών χρησιμοποιούνται για να σχεδιάσουν τη λουρίδα και να καθορίσουν τις διαστάσεις, τις ανοχές, την κατεύθυνση τροφών, την ελαχιστοποίηση απορρίματος και περισσότερων.

Σύνολο χάλυβα και κύβων εργαλείων που επεξεργάζεται στη μηχανή: CNC εξασφαλίζει έναν υψηλότερου επιπέδου της ακρίβειας και της επανάληψης για ακόμη και τους πιό σύνθετους κύβους. Ο εξοπλισμός όπως 5 CNC άξονα μύλους και μηχανές καλωδίων EDM μπορεί να κόψει μέσω των χαλύβων εργαλείων με τις εξαιρετικά σφιχτές ανοχές.

 


Δευτεροβάθμια επεξεργασία: Η επεξεργασία με θερμότητα εφαρμόζεται στα μέρη μετάλλων για να ενισχύσει τη δύναμή τους και να τους καταστήσει ανθεκτικότερους για την αίτησή τους. Η λείανση χρησιμοποιείται για να τελειώσει τα μέρη που απαιτούν την υψηλή ακρίβεια ποιότητας και διάστασης επιφάνειας.

 

Καλώδιο EDM: Ηλεκτρική απαλλαγή καλωδίων που επεξεργάζεται τα υλικά μετάλλων μορφών με ένα ηλεκτρικά-electrically-charged σκέλος του καλωδίου ορείχαλκου στη μηχανή. Το καλώδιο EDM μπορεί να κόψει τις πιό περίπλοκες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των μικρών γωνιών και των περιγραμμάτων.

 

 

Διαδικασίες σχεδίου σφράγισης μετάλλων

Η σφράγιση μετάλλων είναι μια σύνθετη διαδικασία που μπορεί να περιλάβει διάφορο μέταλλο διαμορφώνοντας τις διαδικασίες — απαλοιφή, punching, κάμψη, και να διαπερνήσει και περισσότεροι. Απαλοιφή: Αυτή η διαδικασία είναι για την κοπή της τραχιάς περίληψης ή της μορφής του προϊόντος. Αυτό το στάδιο είναι για την ελαχιστοποίηση και την αποφυγή των σαλιασμάτων, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν επάνω το κόστος του μέρους σας και να επεκτείνουν τη χρονική ανοχή. Το βήμα είναι όπου καθορίζετε τη διάμετρο τρυπών, τη γεωμετρία/την κωνικότητα, το διάστημα μεταξύ της άκρη--τρύπας και παρεμβάλλετε πρώτος να διαπερνήσετε. Απαλοιφή - σχέδιο σφράγισης μετάλλωνΚάμψη: Όταν σχεδιάζετε τις κάμψεις στο σφραγισμένο μέρος μετάλλων σας, είναι σημαντικό να επιτρέψει αρκετό υλικό — σιγουρευτείτε για να σχεδιάσετε το μέρος σας και το κενό του έτσι ώστε υπάρχει αρκετό υλικό για να εκτελέσει την κάμψη. Μερικοί σοβαροί παράγοντες που θυμούνται:

 • Εάν μια κάμψη γίνεται πάρα πολύ στενή στην τρύπα, μπορεί να γίνει παραμορφωμένη.
 • Οι εγκοπές και οι ετικέττες, καθώς επίσης και οι αυλακώσεις, πρέπει να σχεδιαστούν με τα πλάτη που είναι τουλάχιστον 1.5x το πάχος του υλικού. Εάν γίνονται καθόλου μικρότεροι, μπορούν να είναι δύσκολο να δημιουργηθούν λόγω της δύναμης που ασκείται στις διατρήσεις, αναγκάζοντας τους για να σπάσουν.
 • Κάθε γωνία στο κενό σχέδιό σας πρέπει να έχει μια ακτίνα που είναι τουλάχιστον το μισό από το υλικό πάχος.
 • Για να ελαχιστοποιήσετε τις περιπτώσεις και τη δριμύτητα των σαλιασμάτων, αποφύγετε τις αιχμηρές γωνίες και τις σύνθετες διακοπές όταν πιθανός. Όταν τέτοιοι παράγοντες δεν μπορούν να αποφευχθούν, να είστε βέβαιος να σημειώσει την κατεύθυνση σαλιασμάτων στο σχέδιό σας έτσι μπορούν να ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια της σφράγισης

Δημιουργία: Αυτή η δράση είναι πότε οι άκρες ενός σφραγισμένου μέρους μετάλλων χτυπιούνται για να ισιώσουν ή να σπάσουν το σάλιασμα αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ομαλότερη άκρη στον πλαμένο τομέα της γεωμετρίας μερών αυτό μπορεί επίσης να προσθέσει την πρόσθετη δύναμη στους εντοπισμένους τομείς του μέρους και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποφύγει τη δευτεροβάθμια διαδικασία όπως deburring και τη λείανση. Μερικοί σοβαροί παράγοντες που θυμούνται:

 • Πλαστικότητα και κατεύθυνση σιταριού – η πλαστικότητα είναι το μέτρο της μόνιμης παραμόρφωσης που ένα υλικό υποβάλλεται όταν υποβάλλεται στη δύναμη. Τα μέταλλα με περισσότερη πλαστικότητα είναι ευκολότερα να διαμορφώσουν. Η κατεύθυνση σιταριού είναι σημαντική στα υψηλής αντοχής υλικά, όπως τα μετριασμένα μέταλλα και το ανοξείδωτο. Εάν μια κάμψη πηγαίνει κατά μήκος του σιταριού ενός υψηλής αντοχής, μπορεί να είναι επιρρεπές σε ράγισμα.

Πλαστικότητα και κατεύθυνση σιταριού

 • Ύψος κάμψεων – το γενικό ύψος μιας κάμψης έχει τις ελάχιστες προδιαγραφές που διαμορφώνονται αποτελεσματικά και πρέπει να είναι τουλάχιστον, 2.5x το πάχος του υλικού + η ακτίνα της κάμψης

Ύψος κάμψεων

 • Ανακούφιση κάμψεων – προσθέστε τις μικρές εγκοπές που βρίσκονται αμέσως δίπλα στη μερίδα του μέρους που κάμπτεται — πρέπει να είναι ένα ελάχιστο δύο φορές τόσο ευρέως όπως το υλικό είναι παχύ, και εφ' όσον η ακτίνα κάμψεων συν το υλικό πάχος.

Όφσετ κάμψεων Διαστρέβλωση/διόγκωση κάμψεωνΔιαστρέβλωση/διόγκωση κάμψεων: Η διόγκωση που προκαλείται από τη διαστρέβλωση κάμψεων μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο ½ το υλικό πάχος. Δεδομένου ότι το υλικό πάχος αυξάνεται και η ακτίνα κάμψεων μειώνει τη διαστρέβλωση/τη διόγκωση γίνεται αυστηρότερος. Ο Ιστός και ο «κακός συνδυασμός» μεταφοράς κόβουν: Τότε είναι που μια πολύ μικρή παρέμβαση ή πρόσκρουση-έξω στο μέρος απαιτείται και είναι χαρακτηριστικά περίπου .005» βαθιά. Αυτό το το τον χαρακτηριστικό γνώρισμα δεν είναι απαραίτητο κατά χρησιμοποίηση της ένωσης ή του τύπου μεταφοράς σχεδιάζοντας αλλά απαιτείται κατά χρησιμοποίηση της προοδευτικής σχεδίασης κύβων. Ιστός μεταφοράς και περικοπή “κακού συνδυασμού”

 

 

 

Σφράγιση μετάλλων συνήθειας

Η σφράγιση μετάλλων συνήθειας περιγράφει το μέταλλο διαμορφώνοντας τις διαδικασίες που απαιτούν τη σχεδίαση και τις τεχνικές συνήθειας για να παραχθούν τα μέρη που διευκρινίζονται από τον πελάτη. Ευρύ φάσμα των βιομηχανιών και οι εφαρμογές υιοθετούν τις διαδικασίες σφράγισης συνήθειας για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες υψηλής παραγωγής και να εξασφαλίσουν όλα μέρη ανταποκρίνονται στις ακριβείς προδιαγραφές.

Προγράμματα σφράγισης μετάλλων συνήθειας

Οι μηχανικοί σχεδίου μπορούν να εργαστούν σε ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων σφράγισης μετάλλων για τους πελάτες στις διάφορες βιομηχανίες. Για να επεξηγήσουμε καλύτερα τη μεταβλητότητα σφραγισμένων των συνήθεια μερών μετάλλων, μερικά πρόσφατα προγράμματα που ολοκληρώνονται έχουμε περιγράψει από τους μηχανικούς του esi κατωτέρω.Προγράμματα σφράγισης μετάλλων συνήθειας

Σφραγισμένο συνήθεια μέρος για το ζωτικής σημασίας εξοπλισμό ελέγχου στην ιατρική βιομηχανία

Ένας πελάτης στην ιατρική βιομηχανία πλησίασε το esi στο γραμματόσημο μετάλλων συνήθειας ένα μέρος που θα χρησιμοποιούταν ως ασπίδα άνοιξη και ηλεκτρονικής για το ζωτικής σημασίας εξοπλισμό ελέγχου στον ιατρικό τομέα.

 • Χρειάστηκαν ένα κιβώτιο ανοξείδωτου με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ετικεττών άνοιξη και είχαν το πρόβλημα βρίσκοντας έναν προμηθευτή που θα παρείχε ένα υψηλής ποιότητας σχέδιο σε μια προσιτή τιμή μέσα σε μια λογική υπόδειξη ως προς το χρόνο.
 • Για να ικανοποιήσουμε το μοναδικό αίτημα του πελάτη να καλύψουμε μόνο ένα τέλος του μέρους — παρά το ολόκληρο μέρος — με μια βιομηχανία-οδηγώντας tin-plating επιχείρηση που ήταν σε θέση να αναπτύξει μια προηγμένη ενιαίος-άκρη, εκλεκτική διαδικασία επένδυσης.

το esi ήταν σε θέση να καλύψει τις σύνθετες απαιτήσεις σχεδίου χρησιμοποιώντας μια υλική τεχνική συσσώρευσης που επέτρεψε σε μας για να κόψει πολλά κενά μερών αμέσως, που περιορίζουν τις δαπάνες και που μειώνουν τους χρόνους μολύβδου.

Σφραγισμένος ηλεκτρικός συνδετήρας για μια καλωδίωση και μια εφαρμογή καλωδίων

Σε μια άλλη περίπτωση, κληθήκαμε να ξανασχεδιάσουμε μια υπάρχουσα κάλυψη ηλεκτρικών συνδετήρων ο πελάτης, AFC συστήματα καλωδίων, έψαχνε ένα υψηλότερο προϊόν σε μια χαμηλότερη τιμή με τους πιό σύντομους χρόνους μολύβδου.ηλεκτρικός συνδετήρας

 • Το σχέδιο ήταν ιδιαίτερα σύνθετο αυτές οι καλύψεις προορίστηκαν να χρησιμοποιηθούν ως -πάτωμα εσωτερικών καλωδίων αλυσίδων μαργαριτών και under-floor ηλεκτρικά raceways επομένως, αυτή η εφαρμογή παρουσίασε εγγενώς τους ακριβείς περιορισμούς μεγέθους.
 • Η διαδικασία παραγωγής ήταν περίπλοκη και ακριβή, όπως μερικές από τις εργασίες του πελάτη απαίτησαν μια πλήρως ολοκληρωμένη κάλυψη και άλλες όχι — η σημασία AFC δημιουργούσε τα μέρη σε δύο κομμάτια και τα ένωνε στενά απαιτούνται μαζί όταν.
 • Λειτουργώντας με μια κάλυψη συνδετήρων δειγμάτων και ένα ενιαίο εργαλείο που παρέχηκαν από τον πελάτη, το esi μας στο esi ήταν σε θέση να αντιστρέψει το μηχανικό το μέρος και το εργαλείο του. Από εδώ, σχεδιάσαμε ένα καινούργιο εργαλείο, το οποίο θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στον προοδευτικό κύβο ευδαιμονίας 150 τόνου μας το σφραγίζοντας Τύπο.
 • Αυτό επέτρεψε σε μας για να κατασκευάσει το μέρος στο ένα κομμάτι με τα ανταλλάξιμα συστατικά, παρά την κατασκευή δύο χωριστών κομματιών δεδομένου ότι ο πελάτης έκανε.

Αυτό επέτρεψε τη σημαντική εξοικονόμηση κόστους — 80% από το κόστος μιας διαταγής 500.000 μερών — καθώς επίσης και μια χρονική ανοχή τεσσάρων εβδομάδων παρά 10.

Σφράγιση συνήθειας για τους αυτοκίνητους αερόσακους

Ένας αυτοκίνητος πελάτης απαίτησε ένα υψηλής αντοχής, πίεση-ανθεκτικό στρόφιο μετάλλων για τη χρήση στους αερόσακους φορτηγών διέλευσης της Ford.γόνατο-αερόσακος-στρόφιο-αυτοκίνητος

 • Με 34 χιλ. Χ 18 χιλ. Χ 8 χιλ. σύρουν, το στρόφιο που απαιτούνται για να διατηρήσουν μια ανοχή 0,1 χιλ., και η διαδικασία παραγωγής που απαιτείται για να προσαρμόσει το μοναδικό υλικό τέντωμα έμφυτο στην τελική εφαρμογή.
 • Λόγω της μοναδικής γεωμετρίας του, το στρόφιο δεν θα μπορούσε να παραχθεί χρησιμοποιώντας τον Τύπο μεταφοράς που σχεδιάζει και του κοιλάνετε παρουσιασμένος μια μοναδική πρόκληση.

Έχτισε ένα προοδευτικό εργαλείο 24 σταθμών για να εξασφαλίσει ότι η κατάλληλη ανάπτυξη σύρει και χρησιμοποίησε το χάλυβα DDQ με την επένδυση ψευδάργυρου για να εξασφαλίσει βέλτιστη αντίσταση δύναμης και διάβρωσης. Η σφράγιση μετάλλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τα σύνθετα μέρη για μια τεράστια σειρά των βιομηχανιών. Περίεργοι να μάθουμε περισσότερων για τις διάφορες εφαρμογές σφράγισης μετάλλων συνήθειας έχουμε εργαστεί; Επισκεφτείτε τη σελίδα περιπτωσιολογικών μελετών μας, ή φτάστε στο esi esi για να συζητήσετε άμεσα τις μοναδικές ανάγκες σας με έναν εμπειρογνώμονα.

Χρόνος μπαρ : 2019-08-06 08:18:39 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Kelly Lam

Τηλ.:: 86-138-6045-2810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)