Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων

Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική

Πιστοποίηση
Κίνα Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τις λύσεις φορμών EMTS, αυτό εκτός από μας τόσο πολλή εργασία και κερδίστε περισσότερο κόστος, και ευχαριστίες για kelly τη σκληρή δουλειά, ευγενικά απόψεις.

—— Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία

Η καλή βοήθεια για EMTS μας δίνει τόσο πολλή πρόταση για τη λύση μας παραγωγών και σχεδίασης. Ξέρτε περισσότερων για τη νέα δομή σχεδίασης και πώς να τρέξει καλά.

—— Εμπειρογνώμονας λύσης φορμών

Ο αγαπητός Kelly, Ο Michael χρειάζεται ένα περαιτέρω uncoiler. Θα μπορούσατε να αγοράσετε το ίδιο uncoiler με την τελευταία φορά (PO-9827448) και να το στείλετε σε μας, παρακαλώ; Η αποστολή πρέπει να είναι θαλασσίως. Συνημμένος υπάρχει η διαταγή. Επιπλέον ο Michael ζητά ένα άλλο στοιχείο, θα μπορούσε εσείς παρακαλώ να ελέγξει την τιμή για

—— sa

Είμαι Online Chat Now

Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική

Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική
High Precision Sheet Metal Progressive Die Tiny Aydiphone Metal Parts Application
Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Xiamen.China
Μάρκα: METS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση χωρίς ανάγκη του υποκαπνισμού
Χρόνος παράδοσης: 7days-35days
Όροι πληρωμής: TT, LC
Δυνατότητα προσφοράς: 25 σύνολα το μήνα

Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική

περιγραφή
Τύπος κύβου: Προοδευτικός κύβος Επεξεργασία: Εναζώτωση
Ζωή φορμών: 3 εκατομμύριο φορές των κτυπημάτων δύναμη Τύπου: 25ton
Ανοχή: ±0.002mm Κύριο υλικό σχεδίασης: Asp-23
Ακρίβεια: 0.001mm Κοιλότητα: Μια σειρά
Πάχος: 0.2mm Τρόπος επεξεργασίας: WEDM, CNC
Υψηλό φως:

progressive die components

,

progressive die tooling

Προοδευτικός κύβος απαλοιφής υψηλής ακρίβειας για τα μικροσκοπικά μέρη μετάλλων aydiphone

 

Ικανότητα σφράγισης

 

Α: Η ελάχιστη πίσσα: 0.5mm

Β: Υψηλότερη ταχύτητα σφράγισης: 600SPM/min ή περισσότεροι

Γ: Ακρίβεια: ±0.003mm

Δ: Ποσοστό διαμέτρου και πάχους 0.85:1 τρυπών

Ε: Σφραγίζοντας υλικό πάχος: 0.052.0mm

      Φ: μηά ή λιγότερη απώλεια υλικής χρήσης.

 

Η προοδευτική σφράγιση είναι μια μεταλλουργική μέθοδος που μπορεί να καλύψει punching, πλάθοντας, κάμψης και διάφορους άλλου τους τρόπους την πρώτη ύλη μετάλλων, που συνδυάζονται με ένα αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

Το σύστημα τροφοδοσίας ωθεί μια λουρίδα του μετάλλου (όπως ξετυλίγει από μια σπείρα) μέσω όλων των σταθμών ενός προοδευτικού κύβου σφράγισης. Κάθε σταθμός εκτελεί μια ή περισσότερες διαδικασίες έως ότου γίνεται ένα τελειωμένο μέρος. Ο τελικός σταθμός είναι μια λειτουργία διακοπών, η οποία χωρίζει το τελειωμένο μέρος από τον Ιστό μεταφοράς. Ο Ιστός μεταφοράς, μαζί με το μέταλλο που τρυπιέται με διατρητική μηχανή μακριά σε προηγούμενες διαδικασίες, αντιμετωπίζεται ως παλιοσίδερο. Και οι δύο είναι αποκομμένοι, χτυπημένοι κάτω από (ή από τους κύβους) και έπειτα εκτιναγμένοι από το σύνολο κύβων, και στη μαζική παραγωγή μεταφέρονται συχνά στα δοχεία απορρίματος μέσω των υπόγειων ζωνών μεταφορέων απορρίματος υλικών.

Ο προοδευτικός κύβος σφράγισης τοποθετείται σε έναν εναλλάσσοντας σφραγίζοντας Τύπο. Καθώς ο Τύπος κινείται επάνω, ο τοπ κύβος κινείται με τον, ο οποίος επιτρέπει στο υλικό για να ταΐσει. Όταν ο Τύπος κινείται κάτω, ο κύβος κλείνει και εκτελεί τη λειτουργία σφράγισης. Με κάθε κτύπημα του Τύπου, ένα ολοκληρωμένο μέρος αφαιρείται από τον κύβο.

Δεδομένου ότι η πρόσθετη εργασία γίνεται σε κάθε «σταθμό» του κύβου, είναι σημαντικό ότι η λουρίδα είναι προηγμένη πολύ ακριβώς έτσι ώστε ευθυγραμμίζει μέσα σε μερικά thousandths μιας ίντσας καθώς κινείται από το σταθμό στο σταθμό. Η σφαίρα που διαμορφώνεται ή οι κωνικοί «πιλότοι» εισάγεται προηγουμένως διαπερνημένος γύρω από τις τρύπες στη λουρίδα για να βεβαιώσει αυτήν την ευθυγράμμιση δεδομένου ότι ο μηχανισμός σίτισης δεν μπορεί συνήθως να παρέχει την απαραίτητη ακρίβεια στο μήκος τροφών.

Η προοδευτική σφράγιση μπορεί επίσης να παραχθεί στους Τύπους μεταφοράς. Αυτοί είναι Τύποι που μεταφέρουν τα συστατικά από έναν σταθμό στον επόμενο με τη χρήση των μηχανικών «δάχτυλων». Για τη μαζική παραγωγή των σφραγισμένων μερών που απαιτούν τις περίπλοκες διαδικασίες -Τύπου, είναι πάντα ενδεδειγμένο να χρησιμοποιηθεί ένας προοδευτικός Τύπος. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου Τύπου είναι το κύκλος ζωών παραγωγής. Ανάλογα με το μέρος, οι παραγωγές μπορούν εύκολα να τρέξουν καλά πάνω από 800 μέρη/λεπτό. Ένα από τα μειονεκτήματα αυτού του τύπου Τύπου είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για το βαθύ σχέδιο υψηλής ακρίβειας που είναι πότε το βάθος της σφράγισης υπερβαίνει τη διάμετρο του μέρους. Όταν χρειάζεται, αυτή η διαδικασία εκτελείται επάνω σε έναν Τύπο μεταφοράς, που τρέχει με τις πιό αργές ταχύτητες, και στηρίζεται στα μηχανικά δάχτυλα για να κρατήσει το συστατικό σε ισχύ κατά τη διάρκεια του ολόκληρου διαμορφώνοντας κύκλου. Στην περίπτωση του προοδευτικού Τύπου, μόνο μέρος του διαμορφώνοντας κύκλου μπορεί να καθοδηγηθεί από τα συμπιεζόμενα δί ελατηρίου μανίκια ή παρόμοιος, τα οποία οδηγούν concentricity και ovality στα ζητήματα και το μη ομοιόμορφο υλικό πάχος. Άλλα μειονεκτήματα των προοδευτικών Τύπων έναντι των Τύπων μεταφοράς είναι: η αυξανόμενη εισαγωγή πρώτης ύλης που απαιτείται για να μεταφέρει τα μέρη, εργαλεία είναι ακριβότερη επειδή γίνονται στους φραγμούς με πολύ λίγο ανεξάρτητο κανονισμό ανά σταθμό το αδύνατο να εκτελεσθούν οι διαδικασίες στον Τύπο που απαιτούν το μέρος αφήνει τη λουρίδα (beading παραδείγματος, necking, κατσάρωμα φλαντζών, κυλώντας, περιστροφικό σφραγίζοντας κ.λπ. νημάτων).

Οι κύβοι αποτελούνται συνήθως από το χάλυβα εργαλείων για να αντισταθούν την υψηλή φόρτωση κλονισμού σχετική, να διατηρήσουν την απαραίτητη αιχμηρή εξέχουσα θέση, και να αντισταθούν στις λειαντικές δυνάμεις σχετικές.

Το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, τα οποία καθορίζουν τι που σχεδιάζει θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Ενθαρρύνεται για να κρατήσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να κρατήσει όσο πιο απλά γίνεται το κόστος σε ένα ελάχιστο. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είναι κοντά προϊόντα ένα πρόβλημα επειδή μπορούν να μην παρέχουν αρκετή εκκαθάριση για τη διάτρηση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν άλλο σταθμό. Μπορεί επίσης να είναι προβληματικό για να έχει τις στενές περικοπές και τις προεξοχές.

 

Σχεδιάγραμμα Tool&Die

Γενικές ικανότητες 2$ος διαμόρφωσης σχεδίου, τρισδιάστατος, επεξεργασία, συγκέντρωση Τεχνική υποστήριξη θέσης κύβων Επιθεώρηση
Τεκμηρίωση σχεδίασης λεπτομέρειας DFMEA/PFMEA Γρήγορα πρωτότυπα οικοδόμησης
Τύποι κύβων Κύβοι διαμόρφωσης Προοδευτικοί κύβοι σφράγισης ακρίβειας Δευτεροβάθμιοι κύβοι
Κύβοι σφράγισης χάλυβα υψηλής ταχύτητας Κύβοι απαλοιφής ακρίβειας Κύβος διαμόρφωσης
Σχεδιάζοντας υλικό Καρβίδιο (CD650, V3, KD20) Asp-23 Asp-60
S55C-45#55 AL7075 SKD11
Ζωή σχεδίασης 50 εκατομμύριο έως 1000 εκατομμύριο φορές
Έννοια κύβων 2-πιάτο κύβος 3-πιάτο κύβος Κύβος ενότητας
Εξοπλισμός παραγωγής CNC Επιφάνεια EDM SODICK Νίκαια P/G
Τρυπάνι Τέμνουσα μηχανή καλωδίων SODICK J/G
Μηχανή άλεσης Μηχανή μύλων σχεδιαγράμματος WAIDA  
Σφραγίζοντας εξοπλισμός AIDA PURDER MICO
MICO    
Σφραγίζοντας προϊόν Σφράγιση συνήθειας Σράπνελ SIM Συνδετήρας άνοιξη
Σράπνελ μπαταριών Σχέδιο ασπίδων Τύπος-κατάλληλο τερματικό
Πλαίσιο μολύβδου Τερματικό επαφών δύναμης Τελικά μέρη PC
Πρόσθετες υπηρεσίες παρεχόμενες Συσκευασία συνήθειας Συσκευασία Επεξεργαστείτε με θερμότητα
Επένδυση    
Παράδοση 3-5 εβδομάδα 3-6 εβδομάδα 4-7 εβδομάδα

 

 

Γιατί εμείς;

Q: Ποια είναι η ικανότητα κατασκευής σας;
- Χρησιμοποιούμε Sodick/Charmilles στα ένθετα κύβων frabricate, διάσταση που μπορούμε να κάνουμε είμαστε +/--0.002mm.

Q: Μπορείτε να κάνετε όλες τις διαστάσεις είστε σύμφωνα με το σχέδιο/τα δείγματά μας;
- Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι διαστάσεις γίνονται σύμφωνα με το σχέδιο/το δείγμα σας. Παρακαλώ παρατηρήστε εκείνη η ανοχή διάστασης μπορούμε να κάνουμε είναι +/--0.003mm.

Q: Ο κύβος σφράγισης ταιρίαξε για τη μηχανή Τύπου μου;
- Ο κύβος σφράγισης γίνεται σύμφωνα με την προδιαγραφή της μηχανής Τύπου σας. Πριν από την έναρξη που κάνει τα μέρη κύβων, θα στείλουμε το σχέδιο για την έγκρισή σας.

Q: Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας συγκρίνει με άλλου προμηθευτή στην αγορά;
- Σφραγίζουμε το εργοστάσιο, έχουμε μια ομάδα περιέχουμε το σχέδιο κύβων, την παραγωγή, την παραγωγή συντήρησης και σφράγισης. Ξέρουμε πόσο σημαντικός η καλή φόρμα για τη σφράγιση της παραγωγής.

- Όλοι οι μηχανικοί μας είναι με περισσότερο από 10 έτη εργασιακής πείρας. Είναι επαγγελματικότεροι στον τομέα σφράγισης ακρίβειας.

- Όλα τα μέρη κύβων που κάναμε είναι από το καλώδιο EDM χαμηλής ταχύτητας, μπορούν να εγγυηθούν τη διάσταση. Πολλοί από τους το κάνουν από το καλώδιο EDM EDM/fast-ταχύτητας καλωδίων μέσος-ταχύτητας

 

Δεχόμαστε το οποιοδήποτε αίτημά σας στην αποστολή. Αεροπορικώς, θαλασσίως, και από σαφή είναι αποδεκτός.

  Από σαφή Αεροπορικώς Θαλασσίως
Δυτική Ευρώπη 3-5 ημέρες 4-6 ημέρες 22-30days
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ &Canada 3-4days 5-6 ημέρες 16-27days
Νότια Ασία 3-5 ημέρες 3-7 ημέρες 12-20 ημέρες
Japan&South Κορέα 2-3 ημέρες 3-4 ημέρες 10-13 ημέρες
Ρωσία - - 30-40 ημέρες


Ο κύβος σφράγισης παρουσιάζει:

Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική 0Υψηλής ακρίβειας φύλλων μετάλλων προοδευτική εφαρμογή μερών μετάλλων Aydiphone κύβων μικροσκοπική 1

 

 


 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: kelly

Τηλ.:: +8613860452810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!