Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροοδευτικός κύβος μετάλλων φύλλων

Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου

Πιστοποίηση
Κίνα Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για τις λύσεις φορμών EMTS, αυτό εκτός από μας τόσο πολλή εργασία και κερδίστε περισσότερο κόστος, και ευχαριστίες για kelly τη σκληρή δουλειά, ευγενικά απόψεις.

—— Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία

Η καλή βοήθεια για EMTS μας δίνει τόσο πολλή πρόταση για τη λύση μας παραγωγών και σχεδίασης. Ξέρτε περισσότερων για τη νέα δομή σχεδίασης και πώς να τρέξει καλά.

—— Εμπειρογνώμονας λύσης φορμών

Ο αγαπητός Kelly, Ο Michael χρειάζεται ένα περαιτέρω uncoiler. Θα μπορούσατε να αγοράσετε το ίδιο uncoiler με την τελευταία φορά (PO-9827448) και να το στείλετε σε μας, παρακαλώ; Η αποστολή πρέπει να είναι θαλασσίως. Συνημμένος υπάρχει η διαταγή. Επιπλέον ο Michael ζητά ένα άλλο στοιχείο, θα μπορούσε εσείς παρακαλώ να ελέγξει την τιμή για

—— sa

Είμαι Online Chat Now

Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου

Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου
Progressive Punching Sheet Metal Progressive Die Two Row Cavity Electric Appliances
Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου

Μεγάλες Εικόνας :  Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Xiamen.China
Μάρκα: METS
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση χωρίς ανάγκη του υποκαπνισμού
Χρόνος παράδοσης: 7days-35days
Όροι πληρωμής: TT, LC
Δυνατότητα προσφοράς: 25 σύνολα το μήνα

Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου

περιγραφή
Τύπος κύβου: Προοδευτικός κύβος Ζωή φορμών: 3 εκατομμύριο φορές των κτυπημάτων
Ανοχή: ±0.002mm Κύριο υλικό σχεδίασης: YG15
Ακρίβεια: 0.001mm Κοιλότητα: Σειρά δύο
Πάχος: 0.5mm Τρόπος επεξεργασίας: WEDM, λείανση
Υψηλό φως:

progressive die tooling

,

progressive stamping tool

Προοδευτικός punching Presicion κύβος για τις ηλεκτρικές συσκευές

 

 

Ικανότητα κύβων σφράγισης μετάλλων

 

· Ανοχή ενθέτων κύβων: +/--0.005mm

 

· Ταχύτητα σφράγισης: 1000SPM/min

 

· Ζωή σχεδίασης: 50-300 εκατομμύριο φορές

 

Η προοδευτική σφράγιση είναι μια μεταλλουργική μέθοδος που μπορεί να καλύψει punching, πλάθοντας, κάμψης και διάφορους άλλου τους τρόπους την πρώτη ύλη μετάλλων, που συνδυάζονται με ένα αυτόματο σύστημα τροφοδοσίας.

Το σύστημα τροφοδοσίας ωθεί μια λουρίδα του μετάλλου (όπως ξετυλίγει από μια σπείρα) μέσω όλων των σταθμών ενός προοδευτικού κύβου σφράγισης. Κάθε σταθμός εκτελεί μια ή περισσότερες διαδικασίες έως ότου γίνεται ένα τελειωμένο μέρος. Ο τελικός σταθμός είναι μια λειτουργία διακοπών, η οποία χωρίζει το τελειωμένο μέρος από τον Ιστό μεταφοράς. Ο Ιστός μεταφοράς, μαζί με το μέταλλο που τρυπιέται με διατρητική μηχανή μακριά σε προηγούμενες διαδικασίες, αντιμετωπίζεται ως παλιοσίδερο. Και οι δύο είναι αποκομμένοι, χτυπημένοι κάτω από (ή από τους κύβους) και έπειτα εκτιναγμένοι από το σύνολο κύβων, και στη μαζική παραγωγή μεταφέρονται συχνά στα δοχεία απορρίματος μέσω των υπόγειων ζωνών μεταφορέων απορρίματος υλικών.

Ο προοδευτικός κύβος σφράγισης τοποθετείται σε έναν εναλλάσσοντας σφραγίζοντας Τύπο. Καθώς ο Τύπος κινείται επάνω, ο τοπ κύβος κινείται με τον, ο οποίος επιτρέπει στο υλικό για να ταΐσει. Όταν ο Τύπος κινείται κάτω, ο κύβος κλείνει και εκτελεί τη λειτουργία σφράγισης. Με κάθε κτύπημα του Τύπου, ένα ολοκληρωμένο μέρος αφαιρείται από τον κύβο.

Δεδομένου ότι η πρόσθετη εργασία γίνεται σε κάθε «σταθμό» του κύβου, είναι σημαντικό ότι η λουρίδα είναι προηγμένη πολύ ακριβώς έτσι ώστε ευθυγραμμίζει μέσα σε μερικά thousandths μιας ίντσας καθώς κινείται από το σταθμό στο σταθμό. Η σφαίρα που διαμορφώνεται ή οι κωνικοί «πιλότοι» εισάγεται προηγουμένως διαπερνημένος γύρω από τις τρύπες στη λουρίδα για να βεβαιώσει αυτήν την ευθυγράμμιση δεδομένου ότι ο μηχανισμός σίτισης δεν μπορεί συνήθως να παρέχει την απαραίτητη ακρίβεια στο μήκος τροφών.

Η προοδευτική σφράγιση μπορεί επίσης να παραχθεί στους Τύπους μεταφοράς. Αυτοί είναι Τύποι που μεταφέρουν τα συστατικά από έναν σταθμό στον επόμενο με τη χρήση των μηχανικών «δάχτυλων». Για τη μαζική παραγωγή των σφραγισμένων μερών που απαιτούν τις περίπλοκες διαδικασίες -Τύπου, είναι πάντα ενδεδειγμένο να χρησιμοποιηθεί ένας προοδευτικός Τύπος. Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου Τύπου είναι το κύκλος ζωών παραγωγής. Ανάλογα με το μέρος, οι παραγωγές μπορούν εύκολα να τρέξουν καλά πάνω από 800 μέρη/λεπτό. Ένα από τα μειονεκτήματα αυτού του τύπου Τύπου είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για το βαθύ σχέδιο υψηλής ακρίβειας που είναι πότε το βάθος της σφράγισης υπερβαίνει τη διάμετρο του μέρους. Όταν χρειάζεται, αυτή η διαδικασία εκτελείται επάνω σε έναν Τύπο μεταφοράς, που τρέχει με τις πιό αργές ταχύτητες, και στηρίζεται στα μηχανικά δάχτυλα για να κρατήσει το συστατικό σε ισχύ κατά τη διάρκεια του ολόκληρου διαμορφώνοντας κύκλου. Στην περίπτωση του προοδευτικού Τύπου, μόνο μέρος του διαμορφώνοντας κύκλου μπορεί να καθοδηγηθεί από τα συμπιεζόμενα δί ελατηρίου μανίκια ή παρόμοιος, τα οποία οδηγούν concentricity και ovality στα ζητήματα και το μη ομοιόμορφο υλικό πάχος. Άλλα μειονεκτήματα των προοδευτικών Τύπων έναντι των Τύπων μεταφοράς είναι: η αυξανόμενη εισαγωγή πρώτης ύλης που απαιτείται για να μεταφέρει τα μέρη, εργαλεία είναι ακριβότερη επειδή γίνονται στους φραγμούς με πολύ λίγο ανεξάρτητο κανονισμό ανά σταθμό το αδύνατο να εκτελεσθούν οι διαδικασίες στον Τύπο που απαιτούν το μέρος αφήνει τη λουρίδα (beading παραδείγματος, necking, κατσάρωμα φλαντζών, κυλώντας, περιστροφικό σφραγίζοντας κ.λπ. νημάτων).

Οι κύβοι αποτελούνται συνήθως από το χάλυβα εργαλείων για να αντισταθούν την υψηλή φόρτωση κλονισμού σχετική, να διατηρήσουν την απαραίτητη αιχμηρή εξέχουσα θέση, και να αντισταθούν στις λειαντικές δυνάμεις σχετικές.

Το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, τα οποία καθορίζουν τι που σχεδιάζει θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Ενθαρρύνεται για να κρατήσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να κρατήσει όσο πιο απλά γίνεται το κόστος σε ένα ελάχιστο. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα που είναι κοντά προϊόντα ένα πρόβλημα επειδή μπορούν να μην παρέχουν αρκετή εκκαθάριση για τη διάτρηση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν άλλο σταθμό. Μπορεί επίσης να είναι προβληματικό για να έχει τις στενές περικοπές και τις προεξοχές.

 

Περιγραφή προϊόντων

Υλικό φορμών SKD11/51/61, SKH-9, S136, ASP60, ASP23, S45C, CD650, NAK80, XW-42,2738,8407, Κ.ΛΠ.
Υλικό προϊόντων χαλκός, ορείχαλκος, μέταλλο, χρυσός, χαλκός
Μέθοδοι επεξεργασίας Forings, CNC άλεση και στροφή, λείανση, ρίψη, να θίξει, κ.λπ.
Εξοπλισμός επεξεργασίας CNC μηχανή, μηχανή τόρνου Automotic, μηχανή EDM, τόρνοι σφράγισης, καλώδιο-τέμνουσα μηχανή, λείανσης μηχανή άλεσης/, Punching/διατρήσεων μηχανή, καθαρίζοντας μηχανή Ultrasonec, κ.λπ.
Εξοπλισμός ανίχνευσης Προβολέας, παχυμετρικός διαβήτης, μετρητής ύψους, μετρητής βιδών, μετρητής σκληρότητας, κ.λπ.
Εφαρμογή Ηλεκτρονικός: Μέρη οχημάτων, CNC που επεξεργάζονται τα μέρη, ασύρματο πλαστικό μέρος δεκτών, κάρτες ασύρματων δικτύων διαποδιαμορφωτών 3G/4G, κατοικία USB στη μηχανή. Αυτοκίνητα εσωτερικά μέρη: συνδετήρας, πλαίσιο ναυσιπλοΐας, κλειδί αυτοκινήτων. Όλα τα είδη συνδετήρων, ψηφιακά μέρη.
επεξεργασία επιφάνειας Επίστρωση, ζωγραφική, επίστρωμα σκονών, Anodization, ανατίναξη σφαιρών
Λείανση δόνησης, στίλβωση, Brushing.or σύμφωνα με τα αιτήματα του πελάτη.
Λογισμικό σχεδίου PROE, CATIA, SOLIDWORK, CAD, Κ.ΛΠ.
Κοιλότητα Ενιαίος/πολυ ανά αίτημα
Ζωή φορμών 1-30million πυροβολισμοί
Προδιαγραφή Πολλά έτη που επεξεργάζονται τα μέρη που επεξεργάζονται στη μηχανή την εμπειρία Ανοχή λιγότερο από 0.001mm ακρίβειας Εξαρτάται από τις απαιτήσεις του πελάτη.
Παράδοση Κανονικά μέσα στις ημέρες 7-45 (σύμφωνα με το σχέδιο, την ποσότητα και το υλικό πελατών) η ειδική περίπτωση θα είναι πιό σύντομα
Όροι πληρωμής T/T
Συσκευασία Ξύλινη περίπτωση ή ως απαιτήσεις του πελάτη
 

 

Πώς να αρχίσει μια νέα επιχείρηση φορμών;

 

1.Quote Σύμφωνα με τα δείγματα/εικόνα/σχέδιο, σχέδιο και προδιαγραφή 2/3d
 
2.Discussion Πυρήνας φορμών/υλικό βάσεων, αριθμός κοιλοτήτων, τύπος δρομέων, τιμή, πληρωμή, κ.λπ.
 
3.PI Έγκριση για όλους τους όρους
 
4. Κατάθεση 50% από T/T
 
5.Product σχέδιο Ο μηχανικός μας θα ελέγξει το σχέδιο προϊόντων, και θα πάρει τους αδικαιολόγητους όρους
 
6.Mould σχέδιο Ο μηχανικός μας θα κάνει DFM και θα στείλει PPT στους πελάτες για την έγκριση
 
7.Mould παραγωγή Αρχίζουμε να κάνουμε τη φόρμα αφότου επιβεβαίωσαν οι πελάτες το σχέδιο
 
8.Mold δοκιμή Θα εκφράσουμε τα δοκιμαστικά δείγματα στους πελάτες από DHL για την επιβεβαίωση
 
9. Επισκευή φορμών Θα τροποποιήσουμε τη φόρμα σύμφωνα με του πελάτη ανατροφοδοτούμε
   
10. Έγκριση φορμών Εκφράστε τα δοκιμαστικά δείγματα από DHL πάλι μέχρι την έγκριση προϊόντων
 
11.Balance πληρωμή 50% από T/T πριν από την παράδοση
 
12.Delivery Η παράδοση αεροπορικώς τη θάλασσα ή, όλα τα έγγραφα ως πελάτη απαίτησε

 

 

Ο κύβος σφράγισης παρουσιάζει:

Προοδευτικός Punching προοδευτικός κύβος δύο μετάλλων φύλλων ηλεκτρικές συσκευές κοιλοτήτων υπόλοιπου κόσμου 0

 

 


 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xiamen METS Industry & Trade Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: kelly

Τηλ.:: +8613860452810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!